2014-05-19 00:59:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne húzza fel magát feleslegesen

Napi horoszkóp május 19-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A boldogságot ugyan nem lehet pénzben mérni, de ha többet keres, akkor kevesebb konfliktusra számíthat a párkapcsolatában. Ne várjon tovább a sült galambra, mert az nem repül be önhöz! Járjon utána a lehetőségeinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön kifejezetten kerüli a kockázatos üzleteket, helyzeteket. Ma mégis be kell vállalnia némi bizonytalanságot, ha tovább akar lépni, ha ki akar jutni egy kényelmetlennek tartott helyzetből, legyen az munka, vagy kapcsolat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az otthoni feszültségek okát elsősorban önmagában kellene keresnie. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában van az egyensúlytalanság, önnek kell lépnie azért, hogy ez megszűnjön.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ígéretes nap elé nézhetnek a Rák szülöttek. A munkában éppúgy szerencsés lehet, mint a szerelemben, vagy a pénzügyekben. Valamilyen döntés születik, amiben egyértelműen ön viheti el a pálmát. Mutassa ki a háláját érte!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A döntéshozatalokban is meg kell osztania a felelősséget. Ez persze azzal jár, hogy kénytelen lesz meghallgatnia a mások véleményét is, és figyelembe is kell vennie azokat. De végül be kell látnia, hogy így önre is kevesebb teher jut.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha elégedetlen a helyzetével, vesse össze a céljait és az utat, amit eddig bejárt felé. Ha az irány jó, akkor kár keseregnie a lassúság miatt. Most egy kicsit minden nehezebben megy, de az eredmény annál tartósabb lehet végül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ideje lenne változtatni az étkezési szokásain. Erre a mai napon egy gyomortájéki fájdalom is figyelmeztetheti, de ha nem, akkor is inkább részesítse előnyben a reformkonyha ajánlatait a mai napon. Nagyon is be fog jönni önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha túl sokat akar egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladjon apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehet azzal, amit elér. A kitartása nem lesz hiábavaló sem a szerelemben, sem a munkában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön nagylelkű és optimista ember, ezért még a vereséget is jobban viseli, mint mások. A mai napon is alkalma adódhat arra, hogy ezt a nagyvonalú és megengedő oldalát mutassa meg egy munkatársa, a kedvese, vagy épp a gyereke felé.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érdemes a mai napon nyitott szemmel és szívvel járnia, mert új lehetőségei adódhatnak. Az idősebbeknek az üzlet, a fiatalabbaknak a szerelem terén. Minél alkalmazkodóbbnak mutatkozik, annál nagyobb a siker esélye.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne húzza fel magát feleslegesen! Ha már kora reggel idegeskedéssel kezdi a napot, akkor az az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Egy zsörtölődő, mogorva arcú emberrel még a szerencse sem szívesen találkozik. Pedig arra is volna ma módja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lassabban halad a ranglétrán, mint szeretné. De ne legyen türelmetlen. Az elkövetkező napok még meglepetéseket tartogathatnak önnek ezen a téren. A mai napot használja arra, hogy tisztázza a főnökével az esetleges félreértéseket!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: